Winterverhalen Pieterskwartier

in Algemeen/Pieterswijk

Als onderdeel van de Winter Wonder Weken gaat het Pieterskwartier op 15 en 16 december a.s. een dikke anderhalve eeuw terug in de tijd. De Victoriaanse sfeer van A Christmas Carol van Charles Dickens keert voor even terug maar dan in een jasje dat past bij onze wijk!

De straten waar het zich allemaal afspeelt zijn: Pieterskerk-Choorsteeg, Pieterskerkhof, Kloksteeg, het Gerecht, Lokhorststraat, Diefsteeg en Langebrug. Alle activiteiten vinden overdag en in de vroege avond plaats. Op zaterdag 15 december van 12.00 tot 20.00 uur en op zondag 16 december van 12.00 tot 18.00 uur.

Wil je niet alleen komen kijken maar ook zelf actief meedoen? Dat kan. Op donderdag 8 november om 18.00 uur is er in de Old School een informatiebijeenkomst voor iedereen die wil bijdragen aan dit mooie sfeervolle weekend. Daar praten de organisatoren, de ondernemers van de Ondernemersvereniging uit het Pieterskwartier, je helemaal bij en kun je aangeven hoe je wil deelnemen / wat je wil doen. Het adres van de Old School is Pieterskerkhof 4A. Klik hier voor meer info.