Wandeling “Ontdek het Pieterskwartier” op 29 juni

in Algemeen

Op 28 en 29 juni organiseert de ondernemersvereniging Pieterskwartier het Midzomerfeest. Er is een markt met ambachtelijke en streekproducten op het Pieterskerkhof, een Kinderdorp op het Gerecht en nieuw dit jaar is een wandeling door het Pieterskwartier onder leiding van een gids.
De wandeling is op 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur en start elk half uur. Er heeft zich al een aantal gidsen aangemeld, maar we zoeken er nog meer. Wie vindt het leuk om met een groepje mensen door het Pieterskwartier te lopen en hier en daar iets te vertellen? Er is een route met teksten beschikbaar.

Wil je je opgeven als gids of eerst nog meer informatie? Wim Kuin weet er meer van. Pieterskerkstraat 3, wnjkuin@gmail.com

– start elk half uur (van 12.00 uur tot 16.30 uur = 10 keer) vanaf de Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1
– volgt een deel van de wandeling door het Pieterskwartier die de ondernemersvereniging gemaakt heeft
– men kan zich opgeven via info@pieterskwartier.nl of aansluiten als de groep nog niet vol is. Maximaal aantal deelnemers per keer is 12.
– We zoeken nog een paar gidsen.
– Alle gidsen worden uitgenodigd voor een presentatie, waarschijnlijk op 2 juni op om 20.00 uur in de Lokhorstkerk.
– De deelnemers krijgen een tasje met de wandeling door het Pieterskwartier en wat leuke info/foldertjes van winkels, horeca en wat er nog meer in het Pieterskwartier te doen is.