Informatieavond verduurzaming historische woningen 30 mei

in Algemeen

Het is de ambitie van de gemeente Leiden om in 2030 een CO2-reductie te behalen van 40% ten opzichte van 1990. Om dit doel te bereiken stelt de gemeente Leiden o.a. een subsidie beschikbaar. Voor 2016 betreft het een subsidie van maximaal 25% van de investering met een maximum van €5000. Daarmee wil de gemeente Leiden het verduurzamen van uw woning stimuleren. De gemeente Leiden organiseert in kader van deze doelstelling een praktische informatieavond over de mogelijkheden van verduurzamen van historische woningen.

Er wordt informatie gegeven over een kosteloos maatwerkadvies en over een veelal benodigde omgevingsvergunning voor bouwkundige ingrepen in onze monumentale binnenstad. Aan bod komen verder de technische aspecten en het ontzorgen van het verduurzamingstraject (offerte aanvragen, verkrijgen van subsidie en omgevingsvergunning, het begeleiden van de werkzaamheden, de oplevering en de nazorg). Ambachtslieden geven een kijkje in hun keuken.

Datum: maandag 30 mei 2016
Aanvang: 20:15 [inloop vanaf 20:00] [einde ca. 22:15]
Plaats: SSR Leiden
Adres: Hogewoerd 106
Het bijwonen van de informatieavond is kosteloos, maar meldt u zich wel even aan bij de gemeente Leiden per mail: m.sauer@leiden.nl

Let wel: vol = vol, dus wacht er niet mee.