PS|Theater borrels en poster

in Pieterswijk

Op straat, rond bouwkeet De Atlas, in een huis of bij de eerste wijkborrel afgelopen vrijdag in het PS|huis. Tijdens die eerste wijkborrel vertelden theatermakers Rian, Eva en Tijs over de verhalen en ontmoetingen van hun eerste dagen in de wijk. Chris de Waard van Sleutelstad maakte hier een reportage van die terug te luisteren is via hun website: http://pstheater.nl/deatlaskomtthuis/reportage-van-de-opening-de-atlas-komt-thuis/

Wijkborrels
Graag nodigen zij u ook uit voor de volgende wijkborrels, waarop de theatermakers opnieuw op theatrale wijze een tussenstand geven van de verhalen over het thuisgevoel die zij opgedaan hebben. Zij ontvangen u graag op (een van de) wekelijkse borrels:

vrijdag 13 november
vrijdag 20 november
vrijdag 27 november
17.00 – 18.30 uur,
Locatie: PS|huis, Raamsteeg 2a

2015 PS Theater

Kortingsactie Nestelaar voor wijkbewoners
Van 14 tot en met 23 december speelt Nestelaar, een muzikale theaterroute door de Leidse Pieterswijk. Bewoners van de Pieterswijk (postcode 2311) kunnen kaarten met korting krijgen. U kunt hiervan gebruik maken door uw kaarten te reserveren via publiciteit@pstheater.nl en uw straat en postcode te vermelden. U betaalt dan 7,50 in plaats van 12,50 euro.

Poster zoekt raam
Om deze voorstelling zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen: heeft u een raam aan de straatkant en wilt u een poster ophangen? Laat het weten en een poster wordt bij u bezorgd wordt! U kunt ook om een poster vragen bij De Atlas.

Info:
Eline Levering
Publiciteit PS|theater
Mail adres: publiciteit@pstheater.nl